Om Sara M. Pettersson

Hej,
det är jag som är Sara!

Våren 2021 grundade jag Studio Sara Em med hopp om att det skulle leda mig mot ett lugnare och mer harmoniskt liv, samtidigt som jag fick jobba med något jag älskar – målningen. 

Mina dagar är fyllda med måleri, utställningar och marknader, projekt, workshops och admin. Det senaste året har jag avsatt mer tid till mitt arbete med skapandet och till workshops. Det är alltid en prioritet, men det är ibland alltför lätt att fastna i datorn, på Instagram eller i administrativa uppdrag. Att bli min egen är ett av mina bästa beslut någonsin.

Jag är utbildad konstnär och dessa år som yrkesverksam konstnär har varit fyllda av lärdomar, nätverkande, nyskapande och kreativitet.

Mitt skapande sker framför allt inom det abstrakta fältet, med akryl och alkoholbläck som mina främsta medier. Jag är dock utbildad även inom akvarell och keramik. Det abstrakta uttrycket är alltid lockande. Det finns så mycket att upptäcka i vad det uttrycker och det lämnar en frihet att skapa. Behöver det föreställa något? Jag hävdar nog att allting föreställer något bara vi tittar nog länge. Jag strävar alltid efter att ta fram det gömda i mina verk.

Utställningar och event

Aktuella event & konstutställningar

Tidigare event & konstutställningar

Nya målningar

Aktuellt i Instagramflödet

Nya konstverk

Låt ingen hålla dig tillbaka

Madam

Aktuella event

Tidigare event & konstutställningar

Kontakt

SocialA media

Följ mig gärna på sociala media och via mitt nyhetsbrev. Du hittar alla länkarna i sidfoten. Hör gärna av dig med en kommentar eller DM om du vill. 

E-post

Du kan alltid nå mig på 

sara@studiosaraem.se

Besök & post

Hälsa gärna på i min studio och butik på Förläggarevägen 50 i Fritsla, ett par mil söder om Borås. 

 

Postadress:

Studio Sara Em

Skolvägen 5, 511 71 Fritsla

Hör av dig